Осигурихме по 4000 лева на година допълнително финансиране на всеки

...
 Осигурихме по 4000 лева на година допълнително финансиране на всеки
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Обещано - изпълнено! 4000 лв. годишно ще има всеки пенсионерски клуб в София

 _2024 izbori_v013

 

" Осигурихме по 4000 лв. на година в допълнение финансиране на всеки от пенсионерските клубове в София ", написа във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Георги Георгиев.

 

Зам.-председателят на Столичния общински съвет пусна в обществената мрежа нов епизод от рубриката си " Така работим ние ".

 

Ето цялостния текст на обявата на Георги Георгиев във Facebook: 

 

Обещано и изпълнено
Или още от рубриката " Така работим ние ".

 

Общинският съвет утвърди основаването на фонд за обществени действия за пенсионери - отпускат се средства за визити на спектакъл, концерти, групови пътувания и други обществени интензивности по преценка на самите пенсионерски организации.

 

Грижата за възрастните хора е приоритет за нас от ГЕРБ-СДС. Те са тези, които са построили обществото, в което живеем през днешния ден. И е наш дълг да им осигурим почтени условия за живот, в това число и обществена интеграция, тъй като интензивният живот не трябва да свършва с пенсионирането.

 

Затова с огромна наслада споделям, че успяхме да осъществим стихотворец ангажимент в акцията за локалните избори - осигурихме по 4 000 лв. на година в допълнение финансиране на всеки от пенсионерските клубове в София. Така ще им се даде опция да провеждат повече обществени и културни действия.

 

Жалко е единствено, че ръководещите в СОС забавиха отчета ни от 07 декември до месец май, като без причини отхвърлиха един път предлагането ни в бюджета за 2024 година при гласуването му преди 2 месеца. Но с твърдоглавие и воля успяхме да убедим всички съветници и от втория път концепцията ни към този момент е подкрепена с единогласие.

 

Благодаря за топлото посрещане през миналата седмица на членовете на пенсионерския клуб в “Младост ”.

 

Благодаря на съвносителите на отчета - общинските съветници Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva, доктор Антон Койчев и Miroslav Borshosh, които го опазиха в столичния парламент тази седмица и на сътрудниците от всички партии, които го поддържаха.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР